Hvordan søke anonymt i skattelistene

  • Publisert: 09.06.2019
  • Av: Skattesjekk
Innlegget fortsetter under bildet Hvorfor søke i skattelistene Foto: TV2

Vil du søke anonymt i skattelistene? Ønsker du å finne ut hva en eller flere personer har i inntekt? Kanskje du lurer på hvor mye noen har betalt i skatt? Da kan Skattesjekk hjelpe deg.

Siden 2014 har det ikke vært mulig å søke anonymt i skattelistene på skatteetatens egne nettsider. Men, vi har løsningen på problemet. Hos Skattesjekk kan du gjøre dette enkelt bare ved noen få tastetrykk.

Vi tilbyr nemlig å søke anonymt i listene, selv om dette ikke er mulig på etatens egne nettsider. Hvis man benytter seg av skatteetatens nettside, så vil nemlig både navnet ditt, fødselsåret ditt og bostedet ditt være synlig. Det samme gjelder søketidspunktet. Attpåtil må man ha fylt 16 år for å kunne benytte seg av deres tjeneste, og det er ikke mulig å søke mer enn 500 ganger i måneden.

Hos Skattesjekk slipper du å tenke på noe av dette. Det er nemlig fullt mulig å være helt anonym, om man ønsker det. Følg de enkle instruksene, så vil du kunne søke i listene anonymt. Man får vite alt om nettoinntekten og formuen etter at hvert fradrag er trukket fra. Det er også fullt mulig å finne ut hva folk har betalt i skatt det siste året.

Alt dette kan man finne ut helt anonymt, ved å benytte seg av Skattesjekk sine tjenester. Kanskje du lurer på hva naboen har tjent det siste året? Eller kanskje du lurer på hva ekskona har betalt i skatt? Kanskje har en nær venn benyttet seg av lån uten sikkerhet? Vel, det finner du enkelt ut ved å benytte deg av Skattesjekk sine nettsider.

Endringene i 2014 har nemlig ikke gjort det umulig for folk å søke anonymt. Skattesjekk tilbyr en helt unik mulighet, som gjør at du kan boltre deg i listene – uten at du legger igjen noe informasjon på skatteetatens nettsider.

Har du interesse av dette? Vel, da er det ingen grunn til å nøle. Vi fikser dette enkelt for deg. Sjekk ut vår nettside, så kan du benytte deg av denne unike tjenesten. Den markante endringen hindrer ikke deg i å være anonym. Listene er offentliggjort, noe de har vært siden 1800-tallet, og Skattesjekk lar deg se de helt anonymt.