Skattesjekk lanserer nyhet: Nå kan du se hvem tjener mest der du bor

  • Publisert: 09.03.2020
  • Av: Skattesjekk
Innlegget fortsetter under bildet Skattesjekk lanserer nyhet: Nå kan du se hvem tjener mest der du bor - Skattesjekk Foto: Stocksnap.io

I disse dager lanserer Skattesjekk en nyhet for alle brukerne der ute. Nå kan du nemlig sjekke ut hvem som tjener mest akkurat der du bor. Det gjelder både for kommunen og fylket ditt. Om du lurer på hvem som tjener mest eller hva snittlønna er, så kan du nå finne det enkelt ut ved bruk av denne tjenesten. Dette er statistikker og lister ingen andre i Norge kan tilby.

Du har sikkert sett ulike topp 100-lister? Vel, nå får du også de på Skattesjekk. Det gjelder listene for absolutt alle kommunene og fylkene i Norge fra perioden 2012-2018. Dermed kan du enkelt finne topplisten både for ditt hjemsted og andre plasser i landet.

Fortsatt er det kun noen enkle steg som er unna å finne ut det du lurer på. Først oppgir du de ønskede søkekriteriene. Deretter velger du din betalingsmetode, før du mottar resultatet. Det kommer i løpet av svært kort tid, og du kan motta det både på SMS og e-post.

Siden 2014 har det ikke vært mulig å søke anonymt i skattelistene. Helt fra 1800-tallet har listene vært offentlige, noe de fortsatt er. Men om du benytter deg av Skatteetatens tjenester vil dette sørge for at du legger igjen noen spor. Alle du søker opp vil se navnet ditt, fødselsår og søketidspunkt. Dette er ikke noe alle ønsker. Derfor fins det muligheter for å søke anonymt i listene.

Skattesjekk er blant aktørene på markedet som tilbyr dette. Og nå med topplistene – en nyhet som lanseres i disse dager. På den måten får du en fin oversikt over hvem som topper inntektslistene i de ulike kommunene og fylkene i Norge.

Husk at det er nettoinntekt du ser på skattelistene. Å anslå hva som er bruttoinntekten er svært krevende. Her må man ha tilgang til avdrag, skatteprosent og andre faktorer for å vite eksakt riktig beløp. Uansett sier nettoinntektene en god del om vedkommende sin økonomi.

I listene kan du finne hvem som helst i Norge som har fylt 18 år i skatteåret. Og kanskje er det noen overraskelser som dukker opp i topplistene. Er det en tenåring blant de 100 med høyest nettoinntekt? Eller er det kanskje naboen din som er å finne høyt på lista? Alt dette kan du få svar på med denne nyheten.

Søk i skattelistene her!