Søk anonymt i
skattelistene for 2022

Tjenesten koster fra kr 49,-

100% Anonymt søk
Umiddelbare resultater
Vi lagrer ingen informasjon om deg

Hvorfor søke anonymt ?

Du kan søke etter hvilke som helst personer i Norge som er over 18 år i skatteåret. Angi navn, alder og/eller fødselsår. Legg til poststed hvis du har tilgang på dette.Du kan søke eter hvilke som helst personer i Norge som er over 18 år i skatteåret. Angi navn, alder og/eller fødselsår. Legg til poststed hvis du har tilgang på dette.

Skattesjekk logo
Hvorfor gjøre skattesøk hos oss?

Via vår programvare kan du sjekke skattelistene helt anonymt og få resultatene umiddelbart. Dine resultater vises i søket rett etter betaling, i tillegg til dette vil resultatet bli sendt til deg per SMS og E-post like etter.

Hva viser søkeresultatet?

Søkeresultatene man mottar per SMS og e-post fra skattesjekk.no inneholder informasjon om inntekt, skatt og formue. Inntekten som vises er nettoinntekt etter skatt og avdrag. Det vil si at bruttoinntekten er vesentlig høyere enn hva selve resultatet viser.

Nettoinntekt på skattelistene

Inntekten du får oppgitt i skattelistene er såkalt nettoinntekt. Det er svært vanskelig å anslå hva bruttoinntekten er ut ifra informasjonen man får fra skattelistene. For å finne bruttoinntekten, så må man ha tilgang på vedkommende sine avdrag, skatteprosent og andre faktorer som kan slå inn.

Et alternativ til Skatteetatens skattesøk

Skattesjekk er et anonymt alternativ til tjenesten som finnes på Skatteetaten sine hjemmesider. Disse sidene fungerer så og si helt likt, men på Skatteetaten vil de du søker på bli varslet om at du har søkt på de, samt når.

Derfor lar vi deg søke anonymt i skattelistene

Det er mange grunner til at Skattesjekk lar deg søke anonymt. Nedenfor lister vi opp årsakene til at vi tilbyr denne tjenesten til deg.

Vi liker anonymitet, og muligheten til å være det

For det første handler det om muligheten til å søke anonymt i listene. Etter over 100 år med offentlige lister, ble det annerledes i 2014. Fortsatt har Skatteetaten offentlige lister, men nå kan du ikke søke anonymt lengre. Du legger igjen flere spor, noe du unngår ved å bruke Skattesjekks tjeneste.

Denne anonymiteten er noe Skattesjekk ønsker å tilby. Det gjør at du kan finne ut akkurat det du lurer på uten å legge igjen noen form for spor. For eksempel kan du sjekke ut hva naboen eller kollegaene tjener, uten at de vet at du har sjekket det ut. Dette var mulig for alle tidligere, men ikke etter 2014. Derfor kan du bruke Skattesjekks søketjeneste for å gjøre et helt anonymt søk i listene.

Søkemotor med direkte kontakt med Skatteetatens nettsider

Vår proprietær søkemotor har direkte kontakt med Skatteetatens nettsider. I det du legger inn den informasjonen du ønsker å få svar på, vil du få resultat umiddelbart. Rett etter betaling vil resultatene tikke inn, enten per SMS eller på e-post.

Dette er et alternativ til Skatteetatens egen tjeneste. Sidene fungerer så å si helt likt, men hos Skattesjekk er det altså helt anonymt å gjennomføre disse søkene. Det er ikke tilfelle hos Skatteetaten. Der kan vedkommende du har søkt på blant annet se navnet ditt og søketidspunkt. Noen ganger trenger ikke dette å være så gunstig, men via Skattesjekk har man nå muligheten til å gjøre slike anonyme søk svært effektivt.

100% lovlig i følge Norsk lov

Skattesjekks søketjeneste er 100 % lovlig ifølge norsk lov. Derfor trenger du ikke lure på om det er greit å gjøre et slikt anonymt søk. Denne tjenesten er svært lik den du finner hos Skatteetaten selv, men er et alternativ til den offisielle tjenesten.

Det som skiller de to ulike aktørene er at du kan søke anonymt ved å betale en liten sum for det hos Skattesjekk, mens Skatteetaten tilbyr gratis ikke-anonyme søk. Resultatene vil vise deg det samme, nemlig nettoinntekten på listene, skatt og formue. Sånn sett er det helt likt hos begge aktørene.

Den raske, anonyme skattelistesøkeren

Søk helt anonymt i skattelistene for inntektsåret 2018. Fyll inn informasjon om den personen du ønsker å søke på.
Heidi H
18. August 2020
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
Veldig hjelpsom tjeneste

Vi bruker skattesjekk.no til å sjekke opp våre kunder. Vi ønsker oss å kunne kjøpe i bulk!

Gudrun eiendomsmegler
5. Mai 2020
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
Veldig hjelpsom tjeneste

Med skattesjekk.no kan jeg sjekke opp kjøpere/klienter av meg sin betalingsstyrke, osv. Supert!

Leif T.
17. April 2020
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
Veldig hjelpsom tjeneste

Denne siden er veldig nyttig for meg som eiendomsmegler, men jeg ønsker meg å kunne søke på flere.

Kim André
20. Februar 2020
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
Veldig hjelpsom tjeneste

Dette er en tjeneste som har vært veldig hjelpsom når jeg skal forsikre meg om at kunder kan betale.

Trine
15. August 2019
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
Veldig hjelpsom tjeneste

Veldig smart tjeneste, eneste minus er at det noen ganger tar litt lengre tid enn andre å få svar.

Annonym
15. August 2019
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
Veldig hjelpsom tjeneste

Denne tjenesten har blitt en del av hverdagen nå! Går ikke en dag uten snoking i skattelisten

1 / 3

Fortell oss hva du synes!

Navn*
E-post*
Tittel*
Tilbakemelding*
Vurdering*

Et alternativ til skattelistene